preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Mejaši" Split

 > Naslovnica
Vijesti

STRIP - EKOLOŠKI BONTON

Autor: Tome Kovačević, 23. 3. 2018.

Strip-album Ekološki bonton u stripu, besplatan za download i čitanje u pdf formatu sadrži ekološke priče u formi stripa (pod [više] možete preuzeti stip). Čitajte i crtajte stripove iz nje, ili osmislite svoje ekološke zapovjedi, sami ili ekipno, pozvani ste svi od 1. do 8. razreda. Crtajte i pišite na formatima papira a4 ili a3, likovnim tehnikama koje vam leže (olovke, bojice, flomasteri, vodene boje...), od 1 do 5 strip-tabli.

Čitko i na vidljivom mjestu napišite svoje ime, ime mentora/nastavnika i škole. Radove šaljite na adresu Osnovna škola „Antun i Stjepan Radić“ Gunja. Rok je 25. 4. 2018. Radove ne vraćamo, pa možete slati i kopije.

Za dane festivala 27. – 28. 4. 2018., postaviti ćemo veliku izložbu vaših stripova po hodnicima škole u Gunji. Gosti, strip-crtači i scenaristi iz više zemalja regije (Nenad Barinić, Miodrag Ivanović, Milan Tomas, Iztok Sitar, Simon Vučković, Daniel Kuzman, Vlado Vesović), izabrati će 30-ak (1-8 razred), koje ćemo nagraditi knjigom Ekološki bonton u stripu. Održati ćemo u školi i dvodnevne radionice crtanja i pisanja stripa za sve zainteresirane.

Svi učesnici, djeca, nastavnici/mentori i škole, primiti će na e-adrese škola zahvalnice za sudjelovanje, a autori ili timovi nagrađenih radova poštom i tiskane primjerke knjige.

Izabrani radovi bit će objavljeni u jednom od narednih brojeva Magazina Stripos.

Skinite knjigu na vaše računalo klikom [ovdje] te preuzmite sve ili otvorite priloženi dokument - EKOLOŠKI_BONTON.pdf.


Priloženi dokumenti:
EKOLOSKI_BONTON.pdf (3.72 MB)


CMS za škole logo
Osnovna škola "Mejaši" Split / Mejaši 20, HR-21000 Split / os-mejasi-st.skole.hr / ured@os-mejasi-st.skole.hr
preskoči na navigaciju