preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Mejaši" Split

 > Naslovnica
Vijesti

Svečana sjednica Dječjeg gradskog vijeća

Autor: Mladenka Žuvan, 11. 6. 2018.

6. lipnja 2018. održana je svečana sjednica Dječjeg gradskog vijeća Grada Splita u atriju Banovine. Njome je koordinirala  Anđelka Visković, predsjednica Koordinacijskog odbora Grad Split - prijatelj djece. Svoje zadovoljstvo angažmanom dječjih vijećnika iskazala je i zamjenica gradonačelnika Jelena Hrgović, a pozdravne riječi uputio je i Mate Omazić, pročelnik Službe za društvene djelatnosti.

Svečanom sjednicom je završio mandat drugog saziva Dječjeg gradskog vijeća Grada Splita. Naša vijećnica je Ivona Petričević, 7.a.

 

 

U svom dvogodišnjem mandatu, a posebno o završetku projekata „Splitski dječji proračun“ i „Moj kvart, moja ulica, moja sigurnost“ "
siguran sam da će i drugi gradovi i općine od nas učiti", kazao je predsjednik Antonio Šimundža na kraju svog izviješća napominjući da su protekle dvije godine održali osam radnih sjednica na kojima su sudjelovali svi dječji gradski vijećnici iz dvadeset i osam splitskih osnovnih škola.

Svečana sjednica je ujedno bila i radna, budući da su se  na njoj evoluirala dva zadnja projekta ovog saziva Dječjeg gradskog vijeća. . Dječjim vijećnicima na kraju sjednice zamjenica gradonačelnika Jelena Hrgović uručila je prigodne plakete i značke Grada Splita kao uspomenu na njihov vrijedan dvogodišnji rad na jačanju dječje participacije u Gradu Splitu.
CMS za škole logo
Osnovna škola "Mejaši" Split / Mejaši 20, HR-21000 Split / os-mejasi-st.skole.hr / ured@os-mejasi-st.skole.hr
preskoči na navigaciju