preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Mejaši" Split

 > Naslovnica
Vijesti

HUMANITARNI BOŽIĆNI SAJAM

Autor: Zora Čatipović, Tome Kovačević, Mislava Kvasina, 24. 12. 2019.

Blagdani su pred vratima! U tom vremenu mira, blagostanja, ljubavi i humanosti mnoge obitelji nisu u mogućnosti imati ni osigurati osnovne životne uvjete, ili pak djeci priuštiti malo bogatije i veselije blagdane. Stoga je, kao i prošle školske godine, naša škola 18. prosinca organizirala Humanitarni božićni sajam.

Učionice, hodnici, dvorana... Svi su prostori bili ispunjeni učenicima, djecom i roditeljima, koji su se rado odazvali pozivu da sudjeluju i doprinesu ovom događaju. Pod [više] pogledajte slike sa Božićnog humanitarnog sajma i pročitajte što smo sve izrađivali.

Tako su se i ove godine razrednici i njihovi učenici spremno prihvatili izazova stvaranja raznovrsnih božićnih ukrasa, delicija, čestitki, igara i sl., a koje su prodavali po prikladnim cijenama. Bilo je tu za svakoga ponešto: ukrasa od šišaka, kuglica za bor, papirnatih ukrasa, vijenaca, malih anđela, raznovrsnih kolača, magneta, ukrasnih čaša, ušećerenih badema...

Humanitarni božićni sajam još je jednom pokazao koliko ljudskosti, ljubavi i poštovanja sudionici Sajma pokazuju i pružaju onima kojima je svaka pomoć potrebna, kako bi osjetili da nikad nisu sami, naročito u ovo blagdansko vrijeme.

Stoga svima veliko HVALA!

Tekst: Novinarska skupina

Slike: Foto skupina
OGLASNA PLOČA

Upute za razrednike:

e-Dnevnik za razrednike

Upute za nastavnike:

e-Dnevnik za nastavnike

 


Sve o Tablet računalima

 Škola za život

Prezentacija s roditeljskog,

Upute za SIM kartice...

 

DOKUMENTI
PRAVILNICI
Tražilica
KNJIGOVODSTVO
KORISNI LINKOVI

 

 

CMS za škole logo
Osnovna škola "Mejaši" Split / Mejaši 20, HR-21000 Split / os-mejasi-st.skole.hr / ured@os-mejasi-st.skole.hr
preskoči na navigaciju