preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Mejaši" Split

Vijesti

"JUUU - HUUU! PRAZNICI SU, IDEMO U MUZEJE"

Autor: Tome Kovačević, 22. 12. 2016.

Grad Split u suradnji s gradskim i republičkim ustanovama iz kulture po sedmi put organizira akciju „Juuu-huuu! Praznici su, idemo u muzeje“, koja za cilj ima djeci i mladima za vrijeme školskih praznika na kreativan način omogućiti upoznavanje s kulturnom baštinom i time sadržajno ispuniti slobodno vrijeme tokom praznika.

Pod [više] preuzmite vodič

Riječ je o ukupno 18 ustanova. Uz muzeje i galerije uključeni su i Gradska knjižnica Marka Marulića te Muzej Grada Kaštela.
Uz već spomenute ustanove u akciji će sudjelovati Muzej grada Splita, Galerija „Emanuel Vidović“, Galerija „Meštrović“, Etnografski muzej Split i Zoološki vrt Split, Muzej hrvatskih arheoloških spomenika, Galerija umjetnina, Prirodoslovni muzej, Hrvatski pomorski muzej, Arheološki muzej u Splitu, Kliška tvrđava, Muzej Sinjske alke, Centar za kulturu i cjeloživotno učenje Zlatna vrata – Kinoteka Zlatna vrata, Sveučilišna galerija „Vasko Lipovac“, Galerija studio - 21 - Udruga za kulturu „Beat“,  Gradska knjižnica „Marka Marulića“ i Muzej grada Kaštela.

OVDJE MOŽETE PREUZETI VODIČ:
Vodič kroz muzejske radionice "Juuu - huuu! Praznici su, idemo u muzeje"
CMS za škole logo
Osnovna škola "Mejaši" Split / Mejaši 20, HR-21000 Split / os-mejasi-st.skole.hr / ured@os-mejasi-st.skole.hr
preskoči na navigaciju