preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Mejaši" Split

Vijesti

28. DRŽAVNA SMOTRA UČENIČKIH ZADRUGA

Autor: Josipa Banić, 11. 10. 2016.

28. smotra učeničkih zadruga Republike Hrvatske, održana je od 4. do 7. listopada 2016., u Zadru na poluotoku u objektu Arsenal. Smotra je održana u organizaciji  Agencije za odgoj i obrazovanje, Hrvatske udruge učeničkog zadrugarstva i Hrvatske zajednice tehničke kulture.

Naša učenička zadruga „Lavanda“, bila je zadužena za uređenje zajedničkog Županijskog stola. Županijski stol je prilika da se i one učeničke zadruge iz Županije koje nisu ostvarile pravo sudjelovanja na Državnoj smotri, predstave jednim svojim proizvodom. Zajednička tema Županijskog stola bila je „Pozdrav iz Dalmacije – ča je ode lipo!“. Za uređenje Županijskog stola bile su zadužene učiteljica Maja Bušić i učenica Tina Celić.

Na ovogodišnjoj Smotri svoje radove prezentiralo je osam učeničkih zadruga Splitsko – dalmatinske županije, a koje su temeljem ostvarenih bodova na Županijskoj smotri stekle pravo sudjelovanja na Državnoj smotri. Također, dvije zadruge predstavile su svoje istraživačke radove te ostvarile izvrsne rezultate.
CMS za škole logo
Osnovna škola "Mejaši" Split / Mejaši 20, HR-21000 Split / os-mejasi-st.skole.hr / ured@os-mejasi-st.skole.hr
preskoči na navigaciju