preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Mejaši" Split

Vijesti

28. DRŽAVNA SMOTRA UČENIČKIH ZADRUGA

Autor: Josipa Banić, 11. 10. 2016.

28. smotra učeničkih zadruga Republike Hrvatske, održana je od 4. do 7. listopada 2016., u Zadru na poluotoku u objektu Arsenal. Smotra je održana u organizaciji  Agencije za odgoj i obrazovanje, Hrvatske udruge učeničkog zadrugarstva i Hrvatske zajednice tehničke kulture.

Naša učenička zadruga „Lavanda“, bila je zadužena za uređenje zajedničkog Županijskog stola. Županijski stol je prilika da se i one učeničke zadruge iz Županije koje nisu ostvarile pravo sudjelovanja na Državnoj smotri, predstave jednim svojim proizvodom. Zajednička tema Županijskog stola bila je „Pozdrav iz Dalmacije – ča je ode lipo!“. Za uređenje Županijskog stola bile su zadužene učiteljica Maja Bušić i učenica Tina Celić.

Na ovogodišnjoj Smotri svoje radove prezentiralo je osam učeničkih zadruga Splitsko – dalmatinske županije, a koje su temeljem ostvarenih bodova na Županijskoj smotri stekle pravo sudjelovanja na Državnoj smotri. Također, dvije zadruge predstavile su svoje istraživačke radove te ostvarile izvrsne rezultate.
 

 Nešto o Zadruzi...


CMS za škole logo
Osnovna škola "Mejaši" Split / Mejaši 20, HR-21000 Split / os-mejasi-st.skole.hr / ured@os-mejasi-st.skole.hr
preskoči na navigaciju