2020-10-29 20:16:00

PROMETNA UČILICA

Projekt „Prometna Učilica“ već dugi niz godina dio je operativnog plana Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa na prevenciji sigurnosti cestovnog prometa radi edukacije učenika osnovnih škola prometnim pravilima i propisima i u konačnici sigurnijem svakodnevnom sudjelovanju u prometu.

Priprema, pozor... krenuli su probni ispiti

Do sada smo pokrenuli 4 probna ispita, pa učenici mogu samostalno i zajedno s nastavnicima i roditeljima nesmetano vježbati i koristiti sve sadržaje Prometne Učilice, te se tako uspješno pripremati za Natjecanje i prikupljanje bodova. Pod [više] pročitajte o načinu provedbe edukacije i organizacije natjecanja.

U cilju edukacije najosjetljivije skupine sudionika u prometu, podizanja razine poželjnog ponašanja i sigurnijeg sudjelovanju u prometu, Prometna Učilica već 12 godina provodi državno Natjecanje u poznavanju prometnih propisa. Kao poticaj za što uspješnije usvajanje znanja, za najbolje učenike, razrede, škole i voditelje Natjecanja trudimo se osigurati i korisne i vrijedne nagrade.

Državno natjecanje u poznavanju prometnih propisa

održat će se i za ovu školsku godinu

Ovogodišnje državno Natjecanje krenut će nešto kasnije, jer se čeka okončanje još nekih administrativnih postupaka kao i razmatranje provedbenih aktivnosti s obzirom na epidemiološku situaciju.

O terminu Natjecanja, novostima, pravilima i nagradama obavijestit ćemo Vas u najskorije vrijeme putem web stranice Prometne Učilice (www.ucilica.skole.hr) i elektroničke pošte. Kao i ranijih godina, djelatnici MUP-a će, prije početka natjecanja, u sve škole dostaviti plakate na kojima će također biti istaknuti svi bitni sadržaji vezani uz provedbu ovogodišnjeg državnog Natjecanja.


Osnovna škola "Mejaši" Split