preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Mejaši" Split

Vijesti

TERENSKA NASTAVA DRUGIH RAZREDA

Autor: Tome Kovačević, 30. 10. 2017.

27. listopada, 2017. učiteljice 2.e i 2.f razreda povele su svoje učenike u obilazak autobusnog i željzničkog kolodvora te trajektne luke.

Najprije smo posjetili autobusni kolodvor. Obišli smo šalter informacija, blagajne, čekaonicu. Vidjeli smo perone, autobuse koje dolaze i odlaze s perona. Nakon toga, otišli smo na željeznički kolodvor, vidjeli smo tračnice i kolosijek. Učenici su na voznom redu pročitali da vlakovi putuju i izvan naše domovine. Uočili su da se putna karta osim na blagajni može kupiti i na automatu.

Pod [više] pročitajte što smo još posjetili i pogledajte slike.

Po obilasku željezničkog kolodvora krenuli smo prema trajektu Tin Ujević, koji je doplovio s Hvara i imali smo priliku vidjeti iskrcaj putnika i vozila na obalu. Potom nas je gospodin Dino Dajak (kormilar) uveo na trajekt i pokazao nam svoje radno mjesto. Strpljivo je odgovarao na znatiželjna dječja pitanja, te nas je upoznao sa posadom broda i njihovim zadacima tijekom plovidbe.

   

Nakon što smo razgledali trajekt, kapetan nas je pozvao na plovidbu do Hvara, ali teška srca smo morali odbiti poziv i ostaviti to putovanje za neki drugi put.

Učiteljica: Ivana Gojsalić
Razredi

Trenutno, u školskoj godini 2018/19., ovdje nema nijednog razreda.

Razredi se upisuju tako da se učenicima pri unosu u imenik upiše i atribut 'pripadnost grupi'.
Taj atribut također mora biti u obliku <godina>::<broj><slovo>, naprimjer 2006::3b za razred 3b u školskoj godini 2006./07.

Možete pogledati i razrede iz prošlih školskih godina.


 
Priloženi dokumenti:
Skolski list - Mejasi3.pdf


CMS za škole logo
Osnovna škola "Mejaši" Split / Mejaši 20, HR-21000 Split / os-mejasi-st.skole.hr / ured@os-mejasi-st.skole.hr
preskoči na navigaciju