ZBOR NAŠE ŠKOLE SUDJELOVAO NA ZATVARANJU SPORTSKIH IGARA MLADIH

Datum objave: 29. kolovoza 2024.

Svečanom ceremonijom 22. kolovoza 2024. godine zatvorena je 28. sezona Plazma Sportskih igara mladih koja je ove godine u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Srbiji okupila više od 300.000 sudionika.

Na ceremoniji zatvaranja na splitskoj rivi uz 824 sudionika Međunarodne završnice prisustvovali su i brojni uvaženi gosti. Uz direktan televizijski prijenos, spektakularan vatromet, glazbene izvedbe djece, program se nastavio dvosatnim koncertom mladih i talentiranih glazbenika.


Zbor OŠ „Mejaši“ i njihova dirigentica Antonela Burić izveli su dvije pjesme: „Ta divna splitska noć“ i „Uhvati ritam“. Prepuna splitska riva podržala je naše zboraše pjevajući, plešući te za kraj dugim pljeskom i ovacijama. Podršku učenicima je došlo dati nekoliko učiteljica naše škole te ravnateljica Josipa Banić.


Splitski gradonačelnik Ivica Puljak istaknuo je koliko se ponosi zatvaranjem Igara baš u Splitu, a mi smo ponosni što je upravo zbor naše škole dobio priliku biti dijelom ovako velikog i važnog događaja. Vrijedni zboraši su pruženu priliku itekako opravdali na ponos roditeljima, Školi, Splitu i Dalmaciji. Bravo!

Pročitajte još

PROMETNA UČILICA

PROMETNA UČILICA

Krenulo  je 16. Državno natjecanje u poznavanju prometnih propisa za osnovnoškolce i probni ispiti! Više informacija na  https://ucilica.skole.hr/osnovna

Europska noć istraživača

Europska noć istraživača

Europska noć istraživača svake se godine tradicionalno organizira u pet hrvatskih gradova: Dubrovniku, Splitu, Zadru, Rijeci i Puli. Ove je godine organizirana pod motom „ Ja, istražujem“. Ova manifestacija uključuje niz znanstveno-društvenih aktivnosti, s ciljem...

Skip to content