preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Mejaši" Split

Projektni dani

Dana 22.03.2012 godine u našoj školi nije bilo zvona, knjiga niti klasične nastave. Obilježavali smo Projektni dan. Svi su se učenici i učitelji dobro zabavljali, no svi su također shvatili ozbiljnost situacije u kojoj smo se nalazili. Tema ovogodišnjeg Projektnog dana bila je energija.

Mnogi razredi radili su vjetrenjače od kartona, kolaža te drvenih štapića da nam tako pobliže prikažu važnost vjetra, dok su neki razredi opisivali važnost vode i sunca. Učenici nižih razreda su kroz igru učili o obnovljivim izvorima energije. Također izrađivani su i mnogi lijepi plakati te poučne priče i zanimljive pjesme.

Bilo je mnogo zanimljivih radova kao što je eko-selo koje je izradio 8.b, vjetrenjače koje su izrađivali 3.a, 4.a, 4.c, 5.c, 6.c i 7.c, kuće sa izolacijom koje je osmislio 7.a razred. 7.b razred je peglanjem plastičnih vreća dobivao materijal koji su koristili za izradu torba.

Oduševili su nas zanimljivi i poučni razgovori 2.c, zabavne igre i plakati iz 2.a razreda te zanimljivi sastav o vodi iz 1.a.

Ovaj dan u našoj školi je bio poučan, pun zabave i zanimljiv. Učitelji i učiteljice su rekli da bi htjeli više ovakvih dana te da im se sviđaju projekti učenika.

pripremili: Bruna Bašić, Katarina Sikirica i Lora Zubanović

OGLASNA PLOČA

Sjednica UV-a

održat će se u ponedjeljak, 4. srpnja 2022., s početkom u 12 sati u maloj dvorani.


Upute za razrednike:

e-Dnevnik za razrednike

Upute za nastavnike:

e-Dnevnik za nastavnike

 


Sve o Tablet računalima

 Škola za život

Prezentacija s roditeljskog,

Upute za SIM kartice...

 

DOKUMENTI
KNJIGOVODSTVO
PRAVILNICI
Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
KORISNI LINKOVI

 

CMS za škole logo
Osnovna škola "Mejaši" Split / Mejaši 20, HR-21000 Split / os-mejasi-st.skole.hr / ured@os-mejasi-st.skole.hr
preskoči na navigaciju